Leilighet H204

Leilighet H204

Innherredsveien 77, 7043 Trondheim

Månedsleie: 5200,-

Primærrom: 7,5m²

Status: Utleid

Type: Hybel

Depositum: 15600,-

Rom: 1

Inkluderer: WIFI

Fasiliteter

5200

Beskrivelse

I Innherredsveien 77 ligger en vakker sveitservilla som trolig er oppført rundt 1870. Bygningens eksteriør har antikvarisk verdi og er en av få eneboliger i Trondheim Sentrum med stor hage. Bygget er totalrenovert i 2016 og er utrustet med nytt brannvarslingsanlegg og alt elektrisk er skiftet ut og oppgradert til dagens standard. Eiendommen er tidligere hovedbygning på Rosendal gård og har en meget sentral beliggenhet med kort vei ned til Solsiden/Nedre Elvehavn og Trondheim sentrum for øvrig.

Alle hybler og soverom i leilighetene har klesskap. I bofellesskapet i 2. etasje er det installert en Urban Cultivator, der leietakerne selv kan dyrke helsebringende, økologiske grønnsaker og urter året rundt til en brøkdel av kostnadene i butikk. De har også tilgang til en egen stor terrasse.

Her er det også et stort plenareal og rikelig med parkeringsplasser til fri benyttelse for alle leietakere. Vaktmestertjeneste følger selvsagt med og sørger for plenklipping og snømåking, samt hjelp til leietakere dersom dette er påkrevet.