Fordelsprogram

Fordelsprogram

I Aristoteles Eiendom AS ønsker vi at du som leietaker skal føle deg sett og ivaretatt og ha et trygt og godt sted å bo som er forbundet med fordeler og gode opplevelser. I den anledning jobber vi blant annet med å inngå avtaler med leverandører av ulike tjenester her i Trondheim som vil gi som leietaker fordeler som du kan benytte det av.

Til hver hybel/leilighet følger det med et fordelskort. Vis dette frem ved kjøp og bestilling.

Dette kortet gir deg følgende tilbud:

tag Restaurant TAG 15 % rabatt på lunsj og middag. Vis frem kortet før bestilling av mat.
De holder til i Thomas Angells gt. 12B, se www.tagrestaurant.no.
losjen Losjen Her har du fri inngang før kl.23.00 på lørdager. (Verdi kr. 120,-). De ligger i Kongens gate 3, underetasjen.
trondhjemmedisinske Trondhjem Medisinske Senter 30% på akupunktur behandling, tradisjonell kinesisk medisin og homeopati, posturologi, Auriculomedisin. I tillegg har du mulighet til å få time meget raskt. De holder til i Erling Skakkes gt. 2A.
Ring for timebestilling: 73 60 50 00 / 980 53 333.
sengemakeriet Soveromsbutikken 30% på ordinære priser på rammemadrasser. 15% på ordinære priser på alt av sengetøy og tilbehør. Mascot dyne og pute pakke: Fullpris kr.399,-. Fast tilbud kr.250,-. Butikken ligger i Fjordgata 70, se www.soveromsbutikken.no.
salongperlen Salong Perlen 15 % på alle behandlinger (utenom brudepakke). Salongen holder til i Adressa bygget, Ferjemannsveien 10.
Ring tlf. 73 20 05 34 for timebestilling.
surnadalsparebank Scandic Solsiden Gunstig pris på overnatting for deg og din familie. Pris pr. døgn kr. 790,- inkludert frokost og trådløst internett. Avtalepris er avhengig av tilgjengelighet i perioder.
Tlf: 21 61 46 00. Book gjerne direkte på www.scandichotels.com/solsiden.
surnadalsparebank Surnadal Sparebank Meget gode forsikringsordninger for ungdom mellom 18-34 år.
Ta kontakt med Geir Fjellås på mob. 922 62 686 for nærmere avtale.

 

Fordelskortet følger din hybel/leilighet så ved utflytting leveres kortet sammen med kodebrikker. Om kortet mistes vil du bli belastet med kr. 250,-.